måndag 29 december 2008

Dom nr 1

Idag fick jag diagnosen Dolores artic patellofemoralalis l.a . Jag hade som avsikt att söka upp lite artiklar och forskningar gällande diagnosen, men efter att arcada har ändrat sin hemsida hittar jag inte ens fram till databaserna. Bra arcada (bra Linn??). Om denna diagnos är riktigt borde jag dock kunna träna bort symptomen...goda nyheter om det är sant m a o!! dessutom sade han att jag får göra vad jag vill, täna vad och hur jag vill framöver!!!! varför gick jag inte tidigare??!! nu hoppas jag bara han har rätt, att terapeutisk träning does the trick. hoppas.
Jag har aldrig varit så nervös i mitt liv som vag var inför idag. Jag sov inget inatt. Jag mådde illa då jag väntae på min tur. Jag svettades som en liten gris då jag äntligen fick träffa ortopeden. Aldrig varit med om nåt liknade! aldrig svettats av nervositet så jag lämnar svettmärken efter mig :P, nästan pinsamt. Ortopeden måtte trott att jag hade nån typ av fobi. Trevlig var han trots att jag var sjukt nervös och knappt kunde se honom i ögonen.
Scenariot jag spelat upp för mig hände dock inte. Inte ens nära. Jag fick alltså gå därifrån med en enorm lättnad, en lättnad efter all spänning som gjorde att jag blev alldeles slut och gick och sov djupt, djupt några timmar.
Nu har jag koncentrationen och energin att ta itu med annat igen. Efter sömn och en lång promenad tog jag tag i städning, orning av papper och nu blir det slutarbete för resten av eftermiddagen. Imorgon ska jag springa!