söndag 3 oktober 2010

Kvällens räddning

Hurra så glad jag blev då jag fick äran att pryda Toschas vägg! Kvällen är räddad.
Nu ska jag sova för att kl 05.30 stiga upp och morgonträna. Eftersom jag oavett tid är olidligt trött om mornarna kan jag väl lika gärna stiga upp tidigare och fixa träningen.

Mera om den eviga tröttheten

Tiden rusar iväg. Ytterligare en vecka har gått och jag har typ bara jobbat känns det som. Och är förstås trött konstant som vanligt och jag hatar det. Börjar dock hitta eventuella orsaker till min oändliga trötthet som både är skönt och tråkigt. Typ tusen blodprov bakom mig visar konstigheter i kroppen. Mera undersökningar lär det bli. Ska bara kräva att byta till en kompetent läkare först eftersom min "egenläkare" är en gök som jag har noll förtroende för. Enligt mig kan man inte via telefon be patienten gå och läsa in sig på diagnosen (utan att ens säga vad diagnosen är!) på nätet och sen återkomma med beslut gällande medicinering. Otroligt oproffsigt enligt mig och jag tror knappt han själv vet vad saken handlar om. Kanske jag borde tipsa Valvira om en potentiell bluffläkare.
Tur för mig att jag har flera läkare inom familjen att rådgöra, annars skulle jag inte ha en aning om vad saken gäller.

Bortsett från energikrävande tråkigheter i tröttheten så försöker jag hinna och orka njuta av den vackra hösten före den blir grå, mörk och äcklig. Och så ser jag förstås med spänning fram emot byte av jobb samt funderar på inredning av nya lägenheten. Har redan hunnit ändra inredningsplan och -stil hundra gånger om. Tycker att hösten ska gå förbi i ett huj så vi kan få flytta in nångång. Tålamodet håller på att ta slut och vi vill helst flytta på momangen.