måndag 23 januari 2012

Stl 50Eftersom jag fått höra att det är rea på polarn och pyret för tillfället kikade jag in i butiken i Kampen i hopp om att de skulle finnas kvar av de underbart sköna byxorna i rött. Mina blåa älskar jag nämligen. Det fanns tyvärr inte kvar några rödrandiga byxor men "istället" köpte jag en vit ärmlös samt en svart långärmad amningsblus. Båda nedsatta med 50%. Basic plagg som jag tror kommer vara i flitig användning. Visst klarar man ju sig med vanliga blusar också, men jag har på känn att det kan vara trevligt att ha några riktigt praktiska blusar också.Då jag gick och tittade på alla söta plagg de hade insåg jag att jag faktiskt inte köpt några bebiskläder alls, förutom ett par små vantar och tillhörande sockor. Vi har helt enkelt fått så mycket kläder att det har känts onödigt att köpa ännu mera före vi märker vad vi eventuellt kan behöva. Idag kunde jag dock inte motstå en liten outfit i storlek 50. Nu hoppas vi bara hon vill komma ut och prova alla sina söta kläder snart!

Det första inköpet!

Inget nytt

Nej, det händer fortfarande ingenting. Jag var tvungen att plocka bort babytickern nu eftersom jag blir stressad varje gång jag ser den.

Försöker hålla igång och ockupera tankarna med annat än väntan på att bebisen ska känna för att komma ut. I helgen har vi sprungit på stan- det om nåt tänkte jag att skulle hjälpa för hur typiskt skulle det inte vara om vattnet skulle gå mitt i Stockmann under värsta lördagsrusningen(?) Min taktik fungerade dock inte. En hel massa promenader i snödrivorna har vi hunnit med i helgen, haft besök, varit på besök hos vänner, badat bastu...

Just nu borde jag sova, vila och samla krafter. Klockan är trots allt 2 på natten. Men nån sömn får jag inte tag i och kan konstatera att tiden känns alldeles extra lång på natten då man inte sover.