torsdag 12 mars 2009

<3

Jag har ryckt upp mig lite. halleluja, ännnu sker det under. Varför och hur jag gjort det vet jag inte riktigt. Eller tja, tanken på att jag snart ska gifta mig med den knäppaste, roligaste, hottaste och mest fantasktiska mannen jag känner gjorde väl sitt i saken. Jag bestämde mig för att försöka få lite perspektiv på saker och ting och om en massa andra saker skiter sig så ska iallfall inte bröllopet göra det. Gjorde ett ryck och har under kvällen skrivit en massa mail, bokat, frågat och fixat. Roligt är det dessutom. Till på köpet har stegringen nästan gett med sig så nu känns det. Det var tydligen psykologist. Ett symptom på min negativitet.

Nu saknar jag den fantastiska mannen en hel del, men hoppas han har några bra lediga dagar i åbo och kommer tillbaka med ny energi.

nehepp

Nähä, jag lyckades inte skaka av mig känslan av att "kanske bli sjuk" istället ligger jag i soffan med stegring. Ingen Yoga för mig ikväll :(.
Min motståndskraft verkar vara ickeexisterande trots att jag tycker att jag äter och tar hand om mig bättre än på länge. bortsett från stressande då.... Förhoppningsvis är det nåt snabbt övergående.
Nu ska jag försöka vara duktig och dricka te, läsa min bok och sova tidigt. förhoppningsvis är den lilla förkylningen som bortblåst imorgon.

ohno!

Jag har små känningar av att en eventuell flunssa är påväg min väg. Jag hoppas jag har fel. DÄrför beger jag mig nu iväg på en morgonlänk vilken förhoppningsvis bevisar motsatsen.