onsdag 9 september 2009

Söndrig kropp

Dagen som började så bra med tidig morgonträning har faktiskt fortsatt till att bli en riktig superdag. Superdag med tanke på att jag idag fått ungefär lika mycke gjort på arbetet som hela förra veckan tillsammans! Hyvähyvä. Hade inte planerat nån morgonträning imorgon, men nu måst jag kanske fundera om om det påverkar mitt jobbande såhär bra.
Till min förvåning har jag inte ens blivit trött under dagen vilken jag nästan räknat med pga av den tidiga väckningen. Efter träningen jobbade jag på arbetet hela dagen, men undantag för nån matpaus, och drog sen nöjt iväg på kvällsträning bestående av lite övrekroppstyrka, ett pass pilates och avslutningsvis syvävenyttely. Hur skönt som helst-förutom stretchningen som var skitjobbig. Usch vad jag är styv och jädrans vad jag blir frusterad på min gamla skada i baklåret som bara bråkar då jag försöker stretcha. Diskuterade lite med läraren (min "nya" astanga och pilateslärare) som gav mig lite råd, men det är nog bara att igen konstatera att det kommer vara förstört för alltid :(
Nu ska jag äta lite yoghurt och sluta tänka negativa tankar och istället tänka på alla kroppsdelar som INTE är söndriga...:P

THIS is morninglory
Godmorogn! jag är hemma efter ett tidigt vatsa-pakara pass på gymet och byter nu träningsväska och dricker lite alprosoya före jag träffa David vid simmhallen för en timmes simning/(vattenjoggnin gför mig kanske...) och sen lite relax i bubblepool och bastu.
I ärlighetens namn var det en kamp att stiga upp kl 06.20, men det är ju absolut värt det bara man kommer igenom dedär första 10minuterna av vaknande. Morgonaktiviteter ska jag jobba vidare på.
Nu-simma!