fredag 6 januari 2012

8 år


På söndagen firar jag och Frank 8 år tillsammans. Ikväll tjuvstartade vi firandet med en fyra rätters middag på Mange Sud.


Ett mycket trevligt ställe och maten var god. Till min egna förvåning var min favorit faktist efterrätten vilken var fantastisk!
Jag rekommenderar helt klart stället om man vill satsa lite extra vid nåt speciellt tillfälle. (Själv khade jag "fyndat" fyra rätters middagen på City Deal vilket gjorde kalaset relativt förmånligt).

Beslutssvårigheter

Denna uppköpsdag blev inte riktigt så framgångsrik som jag hade hoppats. Stockmann i Hagalund hade inte badbaljan vi skulle ha, jag glömde måtten på madrassen så det blev det inte heller (dessutom hade Etola antagligen stängt idag). Efter att inte fått uträttat nåt alls i Hagalund drog vi vidare till Ikea och köpte iallafall sköt"bord", små handdukar, korgar och lite annat smått.

Vi köpte helt vanligt halkskydd, som normalt framförallt används under mattor, och har det mellan maskinen och skötbordssystemet. Verkar mycket bra, det blev mycket stabilare än utan halkskyddet. Och ja just det, tvättmaskinsåbäket på bilden kom i onsdags så nu kan vi tvätta så mycket vi bara orkar.

Vid Ikea var vi fem före att köpa någondera av dessa badrumsskåp


Det är alltså samma skåp i olika material. Vi blev dock osäkra på om det verkligen ryms i badrummet och vågade inte köpa före vi mätt utrymmet igen. Nu kan vi konstatera att det ryms, i hörnet till vänster, som vi tänkt men nu kan vi inte riktigt bestämma oss för vilket skåp vi ska köpa. Det bruna tycker jag i princip är snyggare men det andra funkar kanske ändå bättre i just vårt badrum. Nu får ni gärna tycka till, alla måste rösta på sin favorit!


Badrumsgolvet är alltså mörkgrått men annars är det mycket vitt. Duschväggen är frostat glas (precis som det första skåpets dörr). Det vita skåpet skulle ju helt klart funka, men är det får tråkigt? Blir det mörka av trä för stor kontrast och bara konstigt?