onsdag 29 maj 2013

Gravidträning


Jag är alldeles fruktansvärt träningssugen. Plötsligt har jag lust att träna ofta och helst tufft. Samtidigt så vet jag inte NÄR jag ska träna för jag mår så förbannat skit mer eller mindre konstant. Sen vet jag inte riktigt i vilken ända jag ska börja. Min träning har inte existerat de senaste månaderna, just pga av illamåendet och extrem trötthet. Nu har dessutom foglossningen satt in en ny växel vilket begränsar träningsmöjligheterna ytterligare.
Det känns som att en viktig del fattas då jag inte tränar regelbundet.

Har ni några bra gravid-tränings tips och inspiration? Speciellt ni som har mått mycket illa eller haft problem med foglossning, hur har ni fått träningen att fungera trots detta? 

Då jag var gravid med Agnes så var det ju likadant de första månaderna, jag tränade nästan inte alls pga av illamåendet. Men sen blev det mycket styrketräning vilket jag känner att det vore viktigt att jag kommer igång med snart igen. Jag vill inte ha icke existerande muskelmassa mot graviditetens slut! Vattengymnastik gick jag också på vilket, speciellt i slutet, var ett skönt sätt att röra på sig.