lördag 26 januari 2013

Luggen

De första månaderna efter att Agnes föddes tappade jag massor med hår. Det var även orsaken till att jag fick infallet att klippa håret kort. Jag tyckte det var så äckligt med mina långa hårstrån överallt i lägenheten. Nå, det var inte precis trevligare med korta hårstrån överallt och dessutom var det väldigt mycket mera opraktiskt med kort hår. 
Efter ett tag började jag få nytt hår igen. Men alltså, det ser ju inte riktigt klokt ut!  "Luggen"på bilden nedan är alltså nytt hår. Jag försöker dölja håret genom att dra det till sidan under det längre håret ovanpå men i vänstra "hörnet" spretar ändå alltid mer eller mindre korta hårstrån fram. Frank kommenterade här om dagen min frisyr som väldigt 90-tal. Tack för den. 
 

Om jag ska tänka positivt så sa frisören jag gick till nyligen att alla inte har sådan tur att håret växer tillbaka. För en del som tappar mycket hår efter graviditet/under amning växer det inte ut nytt hår igen. Så egentligen borde jag väl vara glad och tacksam över min lugg.