fredag 21 juni 2013

Favorit i repris

Jag hade tänkt bjuda på en bildkavalkad från dagen. Vi har hunnit njuta på stranden, haft picknick, dansat till live band, ätit korv och våfflor, blåst såpbubblor, lekt i lekparker och dessutom packat en del. Bildbevis finns från många av stunderna men nu hittar jag inte datasladden. Förhoppningsvis finns den hos min bror.
Istället för bilder från idag blir det en favorit i repris från förra midsommaren


Det har minsann hänt en hel del under det senaste året. Det går tex inte att ha en lugn picknick i det här skedet. Jag vet inte hur många gånger Frank sprang efter Agnes (Frank eftersom det tar mig en halv evighet att ta mig upp då jag suttit på hårt en stund) under tiden vi försökte oss på att sitta och äta. Så länge hon är inom synhåll får hon greja på för sig själv men hon är en lite väl modig en vår tös och drar utan tvekan iväg på äventyr på egen hand. Mamma eller pappa behöver inte vara i närheten om man frågar henne.

Midsommar

Så här såg det ut hos oss idag på morgonen. Nu finns det ännu flera färdiga lådor i staplarna och jag kan konstatera att största delen redan är packat. På en dryg dag. Skönt!Nu kan vi utan stress njuta av en eftermiddag utomhus. Planen är att ha picknick och gå på koloniträdgårdens midsommarfest med levande musik, våfflor och grillat. En lite annorlunda variant av midsommar men bra ändå.
Ha en fin midsommar! Ta hand om varandra.


Agnes hjälper till med packandet förstås. Vi kommer nog hitta en och annan överraskning i lådorna då vi packar upp.