lördag 12 november 2011

Jag har hittat läslampan jag vill ha. Bilden lånade jag härifrån. Nu återstår bara problemet att hitta en liknande någonstans ifrån..

Positivt tänkande

Det är intressant att hur knasigt man mår efter en knapp vecka med extremt lite sömn. Hjärnan går minsann på lågvarv. Som tur har jag inga viktiga uppdrag att fixa under dagarna utan har legat i sängen, alternativt i soffan hela veckan, med undantag av en sväng via jobbet för att föra läkarintyg samt gårdagens sväng till hälsocentralen) .
Det får mig att tänka på hur intressant det blir att se hur man fungerar sen då lillknodden kommer. Jag har nämligen ställt in mig på att det blir extremt lite sömn då. För säkerhets skull. Vissa knytt sover tydligen helt okej, men det känns som att det är bäst att förbereda sig på ett lite mera utmanande scenario. Om det funkar bättre än förväntan så är det bara en bonus.

Denna helg hade jag tänkt träffa mina tidigare kollegor. Vissa har jag inte träffat sen jag slutade i Esbo för ett år sedan. Idag skulle jag fira min vän som blev 30 år häromdagen. Det blev inte riktigt så utan jag ligger fortsättningsvis under filten och håller på att bli smått tokig. Men för att inte bli alldeles för sur och irriterad över att jag ligger här istället för att träffa vänner försöker jag hitta på roliga projekt.
Inför nästa helg planerar jag inrednings-shopping! Det betyder att jag kommer ha nåt konkret, roligt att fundera på och planera i veckan. Surfa runt och söka inspiration samt konkreta produkter och priser. Nu ska vi äntligen hitta oss en vardagsrumslampa, läslampa, sängöverkast, kuddar till soffa och säng, skoställning...åtminstone. Samt lite babystuff.

amputation som sista utväg?

Sleepless natt 5. Vad ska man säga i detta skede? Det känns som att det aldrig ska ta slut. Aldrig i mitt liv har jag varit med om nåt liknande. Jag börjar känna mig redo att amputera halsen.