torsdag 5 februari 2009

slut på LinnElisabeth?

Jag har seriöst funderat på att avsluta denna blogg eftersom jag har en tendens att bara skriva då jag är irriterad eller på dåligt humör. Och jag vill ju egentligen inte vara en person som bara sprider negativ energi. Att skriva ner min frustration, irritation, ångest etc. är ett rätt lätt sätt att bli av med en del av negativiteten, men det kan jag egentligen lika väl göra för migsjälv. bara för migsjälv. det funkar lika bra. Så fårse om jag kanske försvinner snart. ska fundera lite till. för lite sorgligt vore det nästan. för migsjälv iallfall.

Kom hem från en skön yogatimme för en stund sedan. Tack Linda! det är så astangayoga ska vara, inte som intensivkursen jag var på i helgen..eller jag var bara där på fredagen pga flunssainvasion, anyway, det var mest avslappning och dragarens egna olika påhitt. har aldrig varit med om att man det kan vara möjligt att göra astangayoga till nåt så tråkigt! typiskt nog hade jag dragit med Frank och David som antagligen aldrig kommer försöka sig på yoga igen. synd.

Två veckor kvar av praktiken. Det känns nästan lite sorgligt. Roligt att det kan kännas så bra. Vad jag ska göra sen blir ju spännande att se. Skriva färdigt examensarbetet förstås, men sen!? har nån enorm jobbångest justnu. Ångest över att inte få nåt jobb och det blev inte bättre av att jag var på HUS rekruteringstillfäle idag och det enda jag fick som svar då jag sa att jag studerar fysioterapi är att de inte har ett enda vikariet eller en enda tjänst att söka justnu eller till sommaren! jobbigt. Men de löser väl sig på nåt vis det också..