torsdag 9 juli 2009

workwork

Nu har jag snart jobbat en vecka men det känns somom jag jobbat huuur länge som helst. Totalt tillbaka i vardagen. Det är väl helt alright förutom att tiden inte räcker till. Eller den skulle väl räcka till om jag inte som så mycket. Idag stängde jag tydligen av mitt alarm och sov sött bort största delen av förmiddagen vilket betyder att jag inte hinner med mitt inplanerade träningspass vilket i sin tur gör mig irriterad och på dåligt humör. Ei näin. Härefter blir det skärpning med uppstigningen de dagar jag jobbar kväll.
Som vanligt missar jag också det mesta som händer eftersom jag nästintill jobbar alla helger. Det ger bra med pengar, visst, men jag börjar seriöst känna att det kanske inte är värt de extra pengarna längre...

Förutom jobbet så har jag jag även återupptagit jobbet med examensarbetet. Motvilligt. Men nu banne mig ska det bli färdigt! jag är så innerligt trött på att sätta tid och energi på det. Passligt nog har jag kväll + natt idag så inatt blir den ex. arb för hela slanten. Nu upp på cykeln och iväg till ett härligt 19h skift.