torsdag 6 mars 2014

Tänkvärd läsning

Det blev ju liksom lite fel det jag skrev nyss. Min egentliga tanke var inte alls att fokusera på mig själv och obetydliga ytligheter. Min tanke kom av sig nånstans där i det trötta huvudet. Istället för att fortsätta på den ursprungliga tanken, för i ärlighetens namn så orkar jag inte tänka den klart och ännu mindre formulera mig till punkt idag så ska ni gå in och läsa mycket viktigare tankar i Linas blogg.

Den evigt ofräscha

Det är många som väntar barn just nu känns det som. Ordentlig babyboom under vår och försommar. 
Jag förstår inte riktigt hur det kan komma sig att alla andra gravida är så vackra. Själv kände jag mig mer eller mindre konstant som en valross. Icke vacker sådan. Som tur har jag ju för alltid den tiden bakom mig. Även om jag inte precis känner mig så mycket vackrare då jag i princip alltid har babyspytt- eller andra babykroppsvätskor, bröstmjölk eller matrester nånstans på kläderna. För att inte tala om ringar under ögonen och hår som spärrar hit och dit (fattar inte varför jag sku klippa det nu igen då jag precis börjat få upp det i en praktisk tofs). 
Nu känner jag att jag nästan borde bjuda på en bild som verkligen motsvarar denna verklighet. Men så långt tänker jag inte gå.