söndag 1 mars 2009

intensiv helg

Det känns somom denna helg har varat i många långa dagar. I fredags gällde tidig uppstigning, skolfix, frackutprovning (frank provade förstås, inte jag) kusins doktorsdisputation, lite skumpa lite mat, länk, och iväg på karonka efterfest som kom att inehålla en del dramatik och slutade på mejlans jour.
Fick lite småpanik då jag insåg att man borde ha långklänning på en så fancy fest. Drog ut hela halva klädskåpet och hittade en nästan hellång klänning-min studenklänning som inte sett dagsljus sedan år 2003. Den gick på mig och den fick helt enkelt duga som räddaren i nöden.

Igår njöt jag av en fantastikst härlig dag på isen tillsammans med två bus-pudlar och trevligt sällskap. Skönt värre. Sen bar det igen av på fest, hem till syster på drumsö. Mycket god mat och trevligt sällskap. Vi fick t o m med oss lite trevligt sällskap hem från festen, nämligen ett stycke syster som nyss stack iväg hem till Åbo.

Nu har jag en liten paus i mitt inmatande av frågeformulär. Jag har endast 5 veckor på mig att fixa färdigt slutarbetet så nu hjälper det inte att det är söndag-vilodag-utan idag ska jag jobba till s jag ser siffror då jag blundar. Eller kanske snarare tills övernattningsgästerna Mikaela och Raikko dyker upp.