fredag 26 oktober 2012

Sov älskling, sov.


Vi hade äntligen rätt bra nätter före vi åkte till vasa. Agnes åt oftast en gång eller inte alls före ca klockan 6 då hon åt oftast sov en dryg timme till- ibland nästan två. Dock vaknade hon flera gånger under natten men somnade fort om då man gav nappen, vyssjade lite med handen på huvudet.
I vasa vaknade hon många gånger om nätterna och lugnade sig inte före hon fick mat. Det slutade med att jag gav mat nästan direkt eftersom jag tyckte det var jobbigt att hålla alla andra vakna. Under resan var hon dessutom sjuk och extra ynklig.
Nu har vi haft riktigt dåliga nätter i ett par veckor igen. Agnes vaknar ofta och är ledsen och det tar ofta rätt länge före hon lugnar ner sig igen- och det går i regel aldrig att lugna ner henne utan att ta upp henne ur sängen.
I natt var hon vaken mellan ca kl 00:30 och 2. Eventuellt lite längre, jag vet inte för jag tog henne bredvid mig i nåt skede eftersom jag inte orkade hoppa upp och ner ur sängen.
Nu är vi bara trötta hela familjen. Jättetrötta. Jag undrar när vi ska få börja sova lite mera. Om några månader? Om ett år? Två? Kanske bäst att man inte vet.