söndag 11 september 2011

Sparkar

Mina planer verkar ändrat stup i kvarten nuförtiden. Vi for in till centrum en sväng och passade på att äta middag ute. Min mage gillade tydligen inte kycklingen jag åt (eller kanske var det den konstiga såsen) för jag blev illamående och blev tvungen att skippa såväl träning som bastu. Så kan det gå.
Nu ska jag istället njuta av att känna hur lilla knyttet har kvällsjumppa på gång. Äntligen har jag börjat känna tydliga sparkar!

Hej foglossning

Den sköna lördagen blev till viss del en smärtsam lördag. Den långa promenaden eller kanske de tunga lyften på jobbet alternativt en kombination gjorde att jag igår kväll knappt kunde flytta tyngden till mitt vänstra ben under kvällen. Det smärtade som sjutton nere i ryggen (SI-leden) och även vid ljumsken. Jag vankade omkring som en anka. Att byta ställning inatt var rent ut sagt helvetiskt.
Idag har det lugnat ner sig lite även om det gjorde ont under dagens korta promenad.
Nu kan jag med andra ord säga hej till foglossning riktigt på riktigt. Känningar har jag ju gaft redan sedan vecka 14, men nu börjar jag inse vad foglossning riktigt kan innebära.
Hur jag ska fixa jobbet i detta tillstånd är för mig nu är ett mysterium.

Nåja, ännu är det helg och jag tänker njuta av den resterande ledigheten genom att äta lite frozen citrus-cheescake tillsammans med kaffegästerna som strax borde dyka upp. Senare blir det obligatorisk styrketräning (armarna lär få sig en omgång idag) före söndagsbastun.