lördag 20 juli 2013

Vi grejar och fixar fortsättningsvis

Har försökt bildblogga så ni skulle få se lite av vad vi (eller ja, det är tydligen mest bara Agnes som fastnat på bild som vanligt) sysslar med. Men eftersom vi ännu inte fått vårt nät utan surfar via Franks telefon så går det inte att lägga upp bilder om man inte har några timmar på sig.
I semestertider tar det längre att få nätet kopplat och även för att offerter på en del fixande vi behöver hjälp med i huset. Så just nu är flera saker som står högst uppe på prioriteringslistan på paus. Om nån vecka borde vi veta mera om priser och tidtabeller vilket i sin tur gör att vi vet mera om vilka andra saker på listan vi kan ta itu med nu och vad som vi väntar med till längre fram.
Så länge kollar vi runt efter mera möbler och inredning. Näst på tur står bord och hylla till arbetsrum/gästrum. En bäddsoffa till rummet har vi hittat second hand. Liten soffa/fåtölj, bokhylla, vitrinskåp samt ett stort matbord är vi också på jakt efter. Och lampor till kök och lekrum. Ja, och gardiner har jag inte ens börjat tänka på ännu. Så det finns att fundera över och söka efter. Jag kollar mycket på begagnat både med tanke på priset och miljön.

Ikväll får jag min telefon igen. Eller, min telefon som varit på reparation i snart en månad kunde inte repareras så jag får en ny. Då kan ni följa mig på instagram igen om ni vill se vad vi sysslar med. linnuselisabeth heter jag alltså där.