fredag 13 januari 2012

Även jag undrar

Att vara någons fru frågar frågorna jag ställt i mitt huvud varje gång jag sett den helmysko reklamen. Wtf liksom? Finns det NÅN som fattar grejen?

Spanx

Jag brukar inte impulsshoppa. Speciellt inte på nätet. Men det har jag precis gjort. Jag har under den senaste tiden läst om Spanx på många olika ställen. Alla verkar endast ha gott att säga så jag blev nyfiken och klickade hem ett par byxor med hög midja och semi-långa ben. De lär nog komma väl till pass efter att bebisen kommit ut, speciellt de gånger jag kanske vill klä upp mig och ha på mig nåt fint utan att bebiskilona är det allra första man lägger märke till. Det är i alla fall min förhoppning, att de kanske hjälper till att få en lite snyggare siluett även om storleken är större. För större får man ju faktiskt vara i lugn och ro efter att man burit på en bebis i 9 månader. Men man vill ju ändå känna sig så fin som möjligt.
Så, nu är det bara att vänta och se om de är så fantastiska som så många säger.

Vägning och mätning #10

Dagens rådgivning i sin korthet. Babyns puls 135, Sf-mått ligger oförändrat på 31 och kommer enligt dagent hälsovårdare troligen inte att öka mera utan eventuellt rent av minska lite. Huvudet har sjunkit långt ner men inte ännu fixerat.
Mitt hb sjunkit från 127 till 118, rr 108/65 och vikten ökat med 470gram denna vecka.
Inga konstigheter.

Annars är jag grymt trött idag. Vaknade precis från en 1,5h powernap och känner att jag gärna skulle fortsätta sova lite till. Istället ska jag dra mig ut på café en stund. Förhoppningsvis sover jag bättre i natt än förra natten då jag låg och vred och vände på mig och var uppe nån timme mellan varven. Kanske är det kroppens sätt att börja vänja mig vid vad som komma skall.