onsdag 10 augusti 2011

Vagndjungeln

Vi satt och kollade igenom ekonomin under kvällskvisten, betalade räkningar och konstaterade att hösten kommer innebära spartider. Inte minst eftersom vi nog får räkna med en del utgifter mot årsskiftet. Jag har hittills inte funderat så mycket på vilka prylar och grejer en liten människa behöver men en av de större utgifterna lär väl bli vagnen. Så, för intressets och nyfikenheten skull surfade jag runt lite för att ta reda på vilka märken och modeller som kunde vara aktuella. Samt pris förstås. Och du milde tid vilken djungel! man vet ju inte i vilken ända man ska börja. Efter att ha läst några test och kollat upp några vagnar bestämde jag för att låta saken vila några månader till. Men då lär jag behöva hjälp och råd så ni kan börja ladda upp med era bästa tips redan nu.

Vem vet, har man tur så vill plötsligt nån bekant eller bekants bekant bli av med sin använda vagn för en billigare penning.

Det lata livet


Ja, jag kan ju konstatera att magen nertill inte ser så elefantiskt stor ut som den ofta känns. Jag ska nog dokumentera den lite mera, mest i min egna lilla mapp, men nu som då även här eftersom det ju nog sist och slutligen är roligt att ha bilderna som minne.

Jag njuter som bäst av mina sista semesterdagar. Jag som ofta brukar bli rastlös fort har de senaste dagarna varit mycket förnöjd med att mest bara vara hemma. Sova (lite för) länge, läsa tidningen i sängen, ta långa promenader med hunden, ligga och läsa i soffan och slötitta lite på tv om kvällarna. Ja, och så har jag kommit igång med yogandet igen vilket är fantastiskt skönt. Inga 2h yoga pass utan de senaste dagarna har jag gjort solhälsningarna som tar sisådär 20min + lite stärkande övningar för armar och ryggen. Jag ska öka lite så småningon så att jag i september är redo för onsdagstimmarna a´90min.

Jag njuter så mycket jag orkar och hinner. Nästa gång jag är "ledig" lär ju bli i slutet av december..