fredag 5 augusti 2011

Preggot växer

Jag vet att det är meningen att man ska växa som gravid. Det hör liksom till att gå upp i vikt då en liten människa växer inne i magen på en.
Fram till för några dagar sedan har det gått helt okej att känna hur kläderna spänner lite mera för varje dag. Men plötsligt, de sista dagarna av österbottensemestern satt en akut angst in. Jag känner mig nu enorm och är säker på att jag gått upp 10kg. Minst. Jag har dock bestämt att inte ställa mig på vågen hemma utan kommer endast att väga mig på rådgivningen, vilken nästa gång blir inkommande fredag. Förhoppningsvis säger hälsovårdaren att jag inte alls förvandlats till en fettboll utan har några lugnande råd att ge mig.
Jag är plötsligt livrädd för att gå upp 30kg.

Doften har anläntÖver en månad tog det men nu är parfymen jag beställde för över en månad sedan äntligen här. Och i grevens tid som ni kan se på det lilla som finns kvar i den gamla flaskan. Nu lär jag klara mig ett tag. Men jag ångrade nästan genast att jag inte beställde mera då jag ju inte vet om dessa två kommer vara de sista jag ser av min favortitparfym.