fredag 20 januari 2012

Dan före dan

Eller bestämt dagen före beräknade dagen, vecka 39+6, ser magen och jag ut såhär. Jag hoppas verkligen att denna bild är den största (=sista) jag kommer bjuda på.


Jag inbillar mig att det faktum att jag vaknat pigg kl 7 idag (normalt brukar jag kravla mig upp efter 9) och att jag var hungrig redan efter förmiddagspromenaden kl 11.30 (för det mesta äter jag lunch runt kl 14) är tecken på att nåt är på gång. Men helt ärligt så känns det inte som att nåt är på gång överhuvudtaget.

Spanx del 3

Idag ringde postiljonen på dörren och överlämnade mig mina Spanx. Snabb funktion måste jag säga. Speciellt med tanke på att jag ju bad dem ändra produkt. Jag öppnade med spänning paketet och kunde konstatera att det hade blivit alldeles rätt. De hade fixat mitt klåperi, bytt ut den felaktiga produkten till den jag egentligen skulle beställa i rätt färg och storlek OCH dessutom gett mig lite rabatt. Jag är inte sponsorerad men efter en så bra service tycker jag att företaget MyTights har förtjänat lite reklam. Jag kommer handlar gärna av dem igen.


Gällande spanxen i sig kan jag förstås inte säga bu eller bä. Jag får återkomma med den rapporten så fort magen tillåter mig att ens pröva dem.