fredag 18 september 2009

Brutal träning

Idag var det meningen att vi skulle ha att av våra sista möten, jag och handledaren. Då ingen handledare syntes till 20 minuter efter bestämd tid ringde jag för att höra om hon glömt mötet. Det hade hon inte utan var sjuk och befann sig hemma, hon hade skickat ett mail sent igår och inhiberat mötet. Typiskt. Nåja tänkte jag, då jag ändå befinner mig i arcada kan jag fixa nytt klistermärke till studiekortet. Efter en hel del krångel med printrar och papper fick jag ut mitt bevis på att jag betalat och gick nöjt iväg för att hämta klistermärket. Men, nej, även sekreteraren var sjuk och han var tydligen den enda som fick dela ut märkena. Suck nummer 5 ungefär för dagen. Nå, en lunch i form av härlig getostsallad skulle ju liva upp tänkte jag och satt mig ensam ner i arcadas matsasal och högg i. Konstaterade fort att salladen inte var särskillt god och hur tråkigt är det inte att äta ensam i skolan??! suck igen.
Efter ett veterinärbesök som gick bra, blev jag akut trött och hade absolut INGEN lust att ta itu med dagens inplanerade ärenden.
Låg på soffan en liten stund och kände mig uslig tills jag plötsligt bestämde mig för att inte låta dagen fortsätta i samma stil. Så sedan dess har jag städat hemmet, hämtat pass och körkort från böle polisstation men framför allt cyklat till sockenbacka för att delta i den mest brutala träningstimmen jag har varit med om: Army. Vi tränade muskelkondition med egen kroppsvikt och jag var nära att ge upp många gånger (jag erkänner att jag var tvungen att ta en extra andningspaus eller två då musklerna nästan krampade) Före timmen trodde jag att jag var i rätt ok form, efteråt insåg jag att jag har en lång väg framför mig om jag ens vill komma i närheten av den form man måste vara i för att klara den timmen med god teknink och hemt utan egna pauser.Jäkligt var det. Jäkligt skönt är det nu. Cyklade flåsande hem till vallgård och nu sitter jag och tankar pasta, grönsaker och grynost och är allmänt euforisk. Vem joinar mig nästa fedag? ;)