tisdag 10 juni 2008

Segadagen

Idag har jag haft en dag som man bara önskar ska ta slut fort. Jobbet var jobbigt, noll flyt. Gnat och tjat och alla verkade irriterade och på tvären. Mitt tålamod testades till det yttersta. Kom hem och stupade i säng. Sov självfallet för länge vilket innebär att jag blir seg och ännu tröttare än före jag sov. Irriterad på slutarbetet, på mina knän som bråkar, på migsjälv som inte orkade dra mig till gymet. Tacka vet jag F som kom hem, gav mig en kram och drug upp humöret en bra bit uppåt. Vilken tur jag har iallfall.

Under kvällen lopp har jag fuderat över hur jag optimalt borde leva med tanke på sömn, mat och träning för att hålla energinivån och humöret på topp. eller åtminstonde över medium. Kom fram till att jag faktiskt inte har en aning om hur jag ska bära mig åt då jag skiftar. Återigen (för vem vet hur månte gången) konstaterar jag att treskiftesjobb inte funkar för mig. Ändå gör jag det igen...varför lär jag mig inte? Jag sover för lite. Jag äter dåligt, oregelbundet och mest en massa smått. Jag har ingen energi till träning= tränar mindre, får mindre ut av träningen och det känns inte lika kul eftersom det är så tuuungt.
Jag behöver nån som piskar mig till att anstänga mig till den hälsosamma livsstil jag vet att jag måst bra av. Kanske kan jag ringa Anna Skipper? :P

layout

Jag fick plötslig inspiration att leka med färger, teckensnitt och bakgrund här. Jag trodde att jag hade lyckats ritkgit bra tills jag såg hur min blogg ser ut i Franks dator. Herregud, bakrundfärgen är skrikig!! inte snyggt dämpad som min skärm visar. Suck. Jag ger upp för idag. Ni får helt enkelt kisa eller läsa jäkligt fort.