lördag 17 september 2011

Älskade hem

Före vi flyttade till vårt nuvarande hem bodde vi på 35kvm. Vi hade inte plats att bjuda in middagsgäster och övernattningsgästerna som på bäddsoffan i vardagsrummet/köket och det fanns inte mycket ledig golvyta att gå på eller ännu mindre umgås på. Vi sade ofta att när vi flyttar ska vi bjuda in vänner på middagar och njuta av att kunna erbjuda vänner och familj övernattning i gästrum. Visst brukar man säga att "finns det hjärterum så finns det stjärterum" men ärligt talat, efter 6 år i minimal läghenhet, så är det nog lite trevligare att träffas och umgås om alla har en stol att sitta på och det finns en liten aning mera space att umågs på.

Nu är bor vi äntligen i vårt nya hem, på välanvända 57,5kvm, och de senaste veckorna har vi verkligen börjat realisera våra tidigare tankar. Under de senaste dryga två veckorna har 7 personer sovit i vårt gästrum och 14 (edit: 16) personer ätit vid vårt matbord (oss två borträknade).
I love it! Tack till alla gäster för att ni förgyller vår vardag och välkomna igen.

...och ja, för er som har frågat så vi ska försöka fixa ihop en inflyttningsfest i nåt skede under hösten. Tiden har flugit iväg-men den kommer!