måndag 19 oktober 2009

det nya livet

Presentationen och opponeringen gick över förväntan och det var till min egen förvåning nästan lite roligt att stå där framme och prata då jag märkte att jag ju verkligen vet vad jag talar om :)
Jag passade på att lämna in nycklar och betala min förseningsavgift till biblioteket före jag gick hem, drack slumppa och kramade min man före jag hoppade på tåget iväg till Jakobstad. Imorgon börjar jag jobba.
Det händer så mycket just nu att jag nästan inte hinner med själv. Så fort jag hinner ikapp mingsjälv ska jag fira ordentligt att mina studier är avslutade. Bortsett från inbindning av arbetet och inlämnande av lite papper, men det räknas inte som studier.
Nu är jag påväg mot ett helt nytt liv och jag känner ännu ingenting alls.

nervositet

Just nu sitter jag utanför rummet där jag ska presentera mitt examensarbete om 25minuter. Jag har knappt sovit inatt och då jag har svit har jag drömt mardrömmar om att allt gick fel med presentationen. Jag är verkligen överraskad över min nervositet eftersom jag sällan är så här nervös att jag nästan mår lite illa. De sista minuterna ska jag psyka mig, sänka pulsen och tänka på hur roligt det ska bli. Snart är det iallfall över.