tisdag 5 augusti 2008

vett fångataget

Nu är jag hittat mitt vett igen. Måste avreagera mig efter chocken. Nu är jag konstigt samlad och balanserad igen. Kanske jag ändå mognat lite och inser att några nya kg inte är världens undergång. Jag är ju inte precis tjock från början. och dessutom är jag inte 16 år längre. Försöker släppa lite på mina krav på migsjälv. Jag tror att andra har förväntingar på mig som kanske egentligen inte existerar nån annastans än i mitt eget huve. Oavsett om de existerar på rikgtigt eller i min fantasi så kan man inte låta sitt liv styras av andra människors förväntnigar och krav.

Nu är min klänning insydd, tack Mia för användningen av symaskin! :) och för vin och en trevlig kväll. skorna och väska är valda. Nu behöver jag nåt att slänga över axlarna om det är kyligt, nåt nytt smycke och bestämma mig angående hårklippning. Sen är jag bröllopsredo! :)

Fick samtal från jobbet idag. C undrade om jag vill byta fredagsturen mot onsdag kväll. Det ville jag!! Det betyder att torsdag kväll är den sista jobbteuren före semestern! Vilket i sin tur betyder att jag, vi, kan åka till vasa redan på fredag morgon. hurray. Utgång i vasa på fredag! se upp! :D

2 kommentarer:

  1. Verkligen inte fel med ett par kilon till.
    http://findarticles.com/p/articles/mi_m1355/is_7_98/ai_63735784

    SvaraRadera
  2. Några extrakilon hit eller dit spelar ingen roll! du är så vacker så kära Linn! ha d så skoj i pampas! kram Johanna

    SvaraRadera