söndag 7 september 2008

nytt beroende

Min vardag börjar bli som vanligt. Det betyder att min kalender är full från morgon till kväll. Dock har jag inte planerat in någon tid för skrivande av examensarbete...inte bra. Nå, nog ska det väl tryckas in nånstans också.

Johanna har smittat av sig med sitt beroende av http://www.halsovakten.se/ Jag är totalt beroende och jag fyller till punkt och pricka i allt jag äter och hur mycke jag rör på mig varje dag. Jag köpre till och med en köksvåg! Hur intressant som hellst. Särskillt intressant att se hur mycket eller lite protein jag får i mig. Det är egetligen inte särskillt svårt att få i sig tillräkligt med protein trots att man inte äter kött. De dagar jag åt min daglida dos grynost + kvarg och dessutom lite extra tofu fick jag i mig 200% av dagsbehovet av protein! det var förvånande. Idag då både grynosten och kvargen är slut har jag endast fått i mig 65% av dagsbehovet. Varje dag, under fyra dagar, har jag tydligen fått i mig för lite kolhydrater.
Kommer få seriös abstines då provtiden tar slut.

Pilates är min nya kärlek. Märker verkligen hur bra det har varit för min fokus. Ska forstättningsvis försöka gå på de två timmar som finns på gymet. Jag försöker verkligen mitt bästa för att inte bli bitter över avsaknaden av löpningen. Men nån effektiv aerob träning kommer jag verkligen bli tvungen att hitta om det visar sig bli ett prmanent löpförbud. Trots dagens pilates + långpromenad känner jag mig inte riktigt nöjd...behöver få upp pulsen och svettas riktigt ordentligt.

Imorgon tidigt möte med handledaren. Hoppas verkligen strukturen och tidsplanen för slutarbetet ska klarna!

1 kommentar:

  1. hej, du verkar också tycka de e kul att räkna kalorier, proteiner, kolhydrater och sånt :) kan tipsa dej om två sidor på nätet: uppladdningen.nu där man kan räka ut vad man förbrukar under en dag och formfixaren.com där man kan räkna sitt kalori/fett/kolhydrat intag per dag. intressant å kul :)

    SvaraRadera