tisdag 28 oktober 2008

home sweet home

Tillbaka i vardagen. Linköping var intressant, kul och givande men ack så intensivt. Men så hette ju faktiskt kursen just i-n-t-e-n-s-i-v kurs. Nya perspektiv och funderingar gav veckan. Roligt att jobba tillsammans med alldeles okända människor, ge och få. Dessutom lärde jag mig förstå danska lite bättre- det var nästan en av de mest roliga sakerna under hela veckan tycker jag. Linköping var en fantastiskt vacker och mysig stad, så äver Norrköping på basen av det lilla jag hann se. Kan nästan se mig bo i nåndera städerna. Kanske...
EN gång fick jag anvndning av joggingutrustningen. men en gång är bättre än ingen gång :P Det gav mig iallafall ett annorlunda perspektiv på staden.
Nu känner jag dock stort träningsbehov efter en hel vecka av ute-ätande. Har tagit tag i saken och svettats seriöst på gymet de senaste dagarana. Bra jag.

Skönt att vara borta. Skönt att komma hem. Efter lite distans uppskattar jag igen en hel del små saker i vardagen som jag så lätt glömmer bort. Bastu, skumvin och en hel myskväll med absoluta favoritmannen i mitt liv var även ett superbt välkomnande hem.

Nu är det vardag innefattande, skrivande, träning och jobb som gäller. Har tagit emot en hel massa jobbturer fram till julen- kollade kontots saldo, suckade djupt och ringde upp jobbet. Tur för mig att jag har ett jobb jag bara kan ringa upp då jag behöver kosing. Sen ska man ju få tiden att räcka till också...men det är an annan historia.

1 kommentar: