tisdag 7 oktober 2008

uggel

Nåja, den oerhörda motivationen satt bra. fick gjort en hel del, men sen tog slöheten över. Dagen har bara försvunnit och jag med den. Egentligen har de väl varit en skön dag bortsett från att jag aldrig kom mig iväg till nåt träningspass(!) och ätit ovanligt mycke onyttigheter. Bra på att spoliera för migsjälv är jag minsann. Bäst att sova bort och förtränga dagens synder och icke-träning och ta nya tag imorgon.
Tilläggas ska föresten att jag haft ytterligare studie-flyt idag. Praktikplats ordnad-intressant dessutom. Imorgon ska jag ringa och höra när vi ska pricka in det. Förhoppningsvis passar januari utmärkt. Efter nyår börjar nämligen mitt nya liv med konstigt mycke luckor i schemat, för då tar en hel massa grejer slut- de grejer som nu gör att min kalender nu är fullbokad. I och för sig har jag gott om tid att boka hela våren, men jag har lovat migsjälv att lära mig att använda ordet NEJ.
Jag hoppas lite i smyg på att min handledare är svenskspråkig, hon har ett väldans svenskt-klingande namn nämligen. Det vore alldeles fantasktiskt underbart. Tala svenska på praktiken vore verkligen som en dröm istället för att var eviga dag känna sig totalt hoppös och en idiot med tappat förstånd.
Nu nattugglar jag för länge igen utan att göra nåt vettigt. Därför säger jag nu gonatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar