torsdag 27 november 2008

vinterdepression

Vinterdepressionen är här. Senaste veckan har allt plötsligt bara varit negativt. Hela jag har varit negativ och har mest bara haft lust att sova. Igår bestämde jag mig dock att nu får de banne mig vara slut på fjanteriet! städade lägenheten och fixade god mat till Franks hemkomst. Jag vet inte om det beror på att jag bestämt mig eller om det beror på att Frank är hemma igen, men enormt mycket mer positiv är jag iallafall. Idag steg jag t o m upp kl 7 och gick ut med hunden att par timmmar. Nu tar jag tag i en massa smågrejer som jag bara inte orkat fixa under veckan, sen blir det sista simningen med barngruppen, projektfixande och på kvällen konsert. I morgon ska jag sätta tänderna i artiklarna Camilla hjälp mig hitta ( min räddare i nöden!!!:)) , maila vikitga mail med handledare x2 och ta itu med livet igen.
Imorgon kommer dessutom Cafus bästa kompis, terriern Elsa, på sleep over.. På lördag är det glöggprovning som gäller för hela slanten :) Det finns helt enkelt inte tid att sitta och tycka synd om sigsjälv. På måndag börjar min työputki. hui.

2 kommentarer:

  1. Rosenrot e nått du kan knapra i dig om orken tryter annars, biverkningar iform av ökad lust kan dock uppstå men d sånt man får leva med=)
    Ha det så bra!

    SvaraRadera
  2. De kunde jag faktiskt pröva. de e värt ett försök. och biverkningarna kan väl vara uppiggande i sig :D

    SvaraRadera