söndag 18 januari 2009

one week down

Oj vad veckan har gått fort, men samtidigt har den varit jättelång. Bra har den oavsett varit. Jag trivs alldeles utomordentligt bra på praktiken! handledaren är super, hon får mig verkligen att känna mig välkommen. Kunderna/patientera/klienterna (jag vet ännu inte riktigt vad de ska kallas i detta sammanhang) är intressanta och jag lär mig massor med nytt. Har träffat på underbart härliga små barn som är soliga och glada trots de svårigheter de går igenom så tidigt i livet... Kanske blir det jobbigare då de inser att alla inte har samma "problem"....jag lär väl se lite med av den biten också..
Trots att jag trivs väldigt bra på praktiken har jag varit urtrött varje dag. Har somnat på soffan, sovit 2h då jag egentligen skulle ta en liten powernap....hoppas verkligen tröttheten går över efterhand som jag kommer in i praktiken och allt inte längre är nytt, för såhär trött orkar jag verkligen inte vara 5 veckor till.
Under helgen har jag iallafall samlat krafter genom att ta det lugnt, badat bastu, promenerat och fixat lite skolarbete, besökt resemässa och framförallt bokar bröllopsresa! kommer bli jättebra. värsta lyxen, men man åker väl bara på bröllopsresa en gång är det ju meningen :)
Inkommande vecka ska det bli mera träning och mera skolarbete efter praktiken. Bara jag orkar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar