onsdag 11 februari 2009

shopping

Idag hade jag lyxen att shoppa under praktikdagen. Vi hade en två timmars paus och min handledare föreslog att vi stannar vid Sello, tar en kaffe och fördriver tiden. Så det gjorde vi. Jag började med att söndra glas på Robers coffe och sen hittade jag månadens fynd: Asics gel kayano. Norlmalt kostar denna sko 180€ men eftersom det var rea på förra årets modell, vilken är en annan färg och har en lite annan snörning än modell 2009 kostade denna pärla 99,90€. Ett kap enligt mig. Särskillt eftersom jag tänkt investera i nya löpskor ett bra tag nu.


Dagens köp nummer två
Nike Zoom Trainer Essential Women's Training Shoe!
Eftersom jag bokstavligen använt sönder mina nuvarande träningsskor under årens lopp var detta en nödvändighet. Designen och färgen var som gjord för mig så jah kunde inte annat än ta med dem hem.
Vad glad man kan bli av lite shopping! särskillt då jag vet att det är saker som jag verkligen behöver och som kommer att användas flitigt. Jag ska faktiskt börja med att använa mina nya Nike darling redan ikväll då jag drar vattengymnastik. Hoppas de är lika sköna som snygga!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar