fredag 5 juni 2009

En dag

En dag kvar. Jag vägde mig nyss och kunde konstatera att jag inte lyckats gå upp det halva kilot, snarare gått net ett så nu är jag nervös över hur klänningen ska sitta. Stressen har tydligen gjort sitt även om jag varit noga med att äta bra och bara tränat två passa denna vecka...

Förutom en hel del planeringsmöten och fixande så har håret fått en ny färg och naglarna förlägning. Det ska bli intressant att se om slutresultatet blir om jag planerat då allt, hår, smink, kläder, smycken är på plats. Lite nervöst, särskilt med tanke på att jag ändrat om frisyren sedan provkamningen. Mindre smart.
Nåja, det lär nog bli en bra dag oavsett hur jag ser ut.

Idag gäller det sista av fixandet, dubbelkolla morgondagens schema, äta middag med systrarna och C och gå och sova tidigt.

4 kommentarer:

 1. Iiiik, yey..

  Jag är så upprymd, känns riktigt i maggropen. Tänk det, nu går det inte att förbereda mera, bara att luta sig tillbaka och njuta av dagen!! Det om inte är gjort måste vara nu då!!

  <3
  C

  SvaraRadera
 2. Lycka till Linn. Du kommer att vara en vacker brud, men de viktigaste är ju ändå att ni blir gifta, å de lär ni nog bli. Lycka till:) Gamla fys-klasskompisen Anna

  SvaraRadera
 3. Åh, va spännande! Jag är också upprymd för er skull, det kommer säkert att bli så bra så bra! Njut av dagen och lev lyckliga i alla era dagar! :)

  SvaraRadera
 4. Gifta blev vi och en fantastiskt fin dag hade vi! Tack för lyckönskningarna <3 uppdatering på bloggen lär komma inom kort.

  SvaraRadera