onsdag 5 augusti 2009

Hello bIG Linn

Under juli månads tid har jag bytt en hel del arbetsturer för att möjliggöra en lite längre ledighet, 6 dagar, i skiftet juli- augusti. Det medförde förstås att det blev många jobbputkin och en seriöst trött Linn. Semestern jag hade väntat och längtat efter tog nästintill slut efter två dagar då jag blev sjuk. Kämpade på ett tag m h a värkmedicin men var slutligen tvungen att ge upp och åka hem i förtid. Fantastisk timining. Jag är något irriterad.
Och på tal om irriteande ting; För en dryg månad sedan skrev jag att det skulle bli rensning av onödigheter. Det blev det inte och jag skyller mitt nuvarande tillstånd på skiftesjobbet. Skiftesjobbet gör framförallt att jag inte orkar träna som jag vill, gör att jag blir så trött och slut att jag inte orkar laga riktig mat vilket slutar i att jag äter vad som finns till hands.
Hade inte vägt mig på ca 1,5 månad före igår. Kände på mig att det var bad, särskilt då jag börjar få komentarer om mitt utseende. Välmenande I guess, men jag kan läsa mellan raderna. Well, vågen gav ju inte så happy resultat så nu banne mig får de vara nog med dålig livsstil. Jag önskar jag kunde vara som min goda vän och fira då jag gått upp två kilo, men det är svårt att fira då man känner sig som en valross så för min del blir det nu seriöst projekt: dumpa späcket.
Jobbigt nog är jag ännu såpass förkyld att jag inte kan bege mig ut på en förmiddagslänk eller dylikt, men en ordentlig promenad före jobbet ska väl flunssan klara av..

4 kommentarer:

 1. Vet du vad älskade vän..
  Ibland känner jag mig också som en valoss efter att ha gått upp de två kilona. Det är ovant. Men sen säger förnuftet att så länge man har storlek XS och S på kläderna och ett BMI på gränsen till undervikt så är det mera en fix ide i ens huvud än verklighet. Är det nåt att sträva till verkligen? Man kan ju njuta av träningen ändå!
  Dessutom har jag ju märkt att jag mår så mycket bättre, humöret är bättre blir inte lika lätt nedstämd och irriterad, och man har mera energi. Tänker inte låta nån fix ide ta överhanden och slösa bort livet på sånt utan må bra istället och njuta av livet.. Det unnar jag dig också, min vackra, underbara vän! <3

  SvaraRadera
 2. Linn, din attityd är fucked up. Man behöver inte ha sixpack och vara extremt smal för att vara vacker och må bra.
  Jag kan säga att både du och din goda vän aldrig har varit lika snygga som ni nu är. Mera former åt folket!

  SvaraRadera
 3. Jag håller med de två tidigare kommentarerna!! Linn, det är nog din inställning till ditt yttre som bör förändras inte din kropp. Du e ju hur hot och sexig som helst och vältränad som bara vad, tråkigt att du inte kan se det själv.
  Tyck om dej själv Linn, onödigt att slösa energi och bort ditt liv på att tänka negativt om dej själv.
  DU e underbar!!

  SvaraRadera
 4. Voi gulliga ni. Jag vet nog att jag är bra som jag är även om jag har några, eller många, kilon mera på min kropp. Men jag VILL inte ha det. Det var för mig en mysterium hur jag kunnar gå upp flera kg på en såpass kort tid, men insåg att semester god mat en hel del semesterdrickande följt av oregelbundna arbetstider= oregelbundet ätande gjort att kroppen blivit i obalans = ohälsosamt. Jag har alltså inte gått upp på ett sätt som kroppen mår bra av och därför tror jag inte heller jag trivs i den för tillfället. Efter en vecka eller två med hälsosammare rytmer och mat som kroppen mår bra av så kommer nog även jag att göra det- oavsett vad vågen visar.

  SvaraRadera