fredag 11 september 2009

besvikenFör ett tag sedan beklagade jag mig över mina äckliga sommarkilon som smugit sig på. Jag har verkligen försökt att ta saken med en sansad inställning, tänkt att bara jag äter hälsosamt och rör på mig mycket försvinner de den hälsosamma vägen. Nåja, efter två veckor utan vägning tänkte jag att idag ska jag börja med att ställa mig på vågen för att se hur mycket eller lite som har hänt. Till min stora förvnåning och förskräckelse kunde jag konstatera att det hänt mycket-uppåt!! ett knappt kilo till på två veckor och jag fattar ingenting! enligt mina kunskaper i näring och träning är detta en total omöjlighet på basen av hur jag ätit och tränat! intar man mindre energi än vad man gör av med ska man enligt alla regler gå NER. Så nu överväger jag skita i vanlig mat och påbörja en pulverkost.
Hur jag ska hitta nån positivitet idag och fixa jobba bra på exarbetet har jag ingen aning om.
Uh. giv mig styrka.

8 kommentarer:

 1. Snälla Linn, sluta stirra på vågen, det är inte hälsosamt, släng helst ut den. Du är verkligen den sista som behöver gå ner i vikt, du ser så bra ut som du är. Kram

  SvaraRadera
 2. Jag vet! ...men samtidigt så vet jag det ibland inte alls. det går upp och ner.

  SvaraRadera
 3. Jag håller med Linda, sluta stirra på vågen och se dig själv i spegeln istället. Du är de sista som skall gå ner i vikt!! Några kilon till, uppåt, skulle inte skada. Du är vacker!

  SvaraRadera
 4. Jep, jag har nog skärpt till mig och fokuserat på viktigare saker i livet. Blev bara så överraskad att jag tappade fotfästet en stund.

  SvaraRadera
 5. Linn,låter som att du har ätstörningar då du tänker att du behöver banta. Skärp dig vännen. Du har inte ett överflödigt kilo någonstans och man kan inte vara mer tränad än du. Kanske felet är att du är övertränad och därför inte kan se positivt på dig själv?
  DU är ju hur fin och snygg som helst. Så sluta ödsla tid på sånt där tänkande, tar bara en massa energi och gör dej ledsen.
  kram

  SvaraRadera
 6. Jag inser nog att det blir lite snedvridet då jag skrev sådär. Men faktum är faktiskt att jag gått upp 4kg (fakta svart på vitt, inte inbillning) sedan bröllopet och känner mig inte alls bekväm med migjsälv. Jag vill bara tillbaka till min vanliga vikt då byxorna inte spänner och skär in överallt. That´s all. Men tack kära ni för att ni hjälper till att banka vett i skallen på mig :)

  SvaraRadera
 7. Hördu bruttan, jag måste bli medlem i blogger bara för det här!

  Ever heard muskler väger mer en fett?
  Å i den takt som du tränar...

  Hoppas vi syns snart så ja foår jev de in rikti kläämar!

  SvaraRadera
 8. Nämen Jonna din skrutt, blev du medlem pga av mitt heffaklumpsinlägg!??

  Förhoppningsvis får du klämma på mina enorma muskler om en vecka , hehe ;P

  SvaraRadera