fredag 19 februari 2010

vändagsgåva

Jajust det, glömde nästan att jag under veckans gång fått ett par av dessa snygga godingar (egentligen var det på söndagen, men veckan börjar ju faktiskt på söndagen, det vet ni väl ;)):Ja, det är sant: FÅTT. Fick dem av en vän som använt dem ett par gånger och konstaterade att de var för stora. Hon totalvägrade ta emot pengar eftersom hon sa att de ju annars ändå ju bara skulle ligga oanvända i skåpet. Så jag tackar och tar emot. De sitter dessutom perfectly på mig. Nån dag senare hade hon på sig ett par nya, i en annan tvätt som jag blev totalt förtjust i...kanske investerar jag i ett par blåa också...

Det låter lite sorgligt att jag tar emot andras avdankade för STORA kläder...men då märket var ett par jag prövat tidigare och länge och väl och funderat på om jag har pengar att sätta på dem eller ej (köpte dem obviously inte) och att personen i fråga som gav dem är minimal och var tvungen att köpa nya i minsta existerande stl så känns det alldeles helt okej att gå omkring i andras gamla, avdankade, för stora kläder. Muchos kiitos, tack för den fina vändagsgåvan!

2 kommentarer:

 1. Åååhh, lyyyyx!!! Byxorna är grymt snygga och jag vet att du inte borde gå ut på gatan med dom - du är ju gift! Snart har du en massa onödiga karlar hänga efter dig;)Åh, vad jag är avundfrisk! Skall nog samla småslanttar och stora sedlar och inhandla jeansen också:)
  Btw: var på hotyoga idag och det var heelt super - jag är såld!
  Ha det bra, honung!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja, de är verkligen fantastiska! jag var riktigt nära att köpa ett par från Sköna Clara i december, men hejdade mig eftersom det faktiskt var en klänning jag var på jakt efter. Nu har jag fått mersmak och är verkligen sugen på modellen och tvätten som min kollega bar för några veckor sedan. Eventuellt investerar jag i ett par till då jag kan fira att jag fått ett fys-jobb. (Förhoppningsvis snart!). Det är verkligen sant att de är farliga! Varje gång jag har burit byxorna har folk, både män och kvinnor, tydligt kollat in min bak lite extra samt kommenterat byxorna!:) Roligt att du gillade hotyogan! jag har själv inte gått på ett pass på länge men blev riktigt sugen på att kanske köpa mig ett 10ggr kort igen efter att du tog upp det i din blogg.
  Ha en awsome vecka! kram

  SvaraRadera