tisdag 9 mars 2010

JOBB!

GRATTIS till mig och mitt nya jobb! På måndagen börjar jag jobba som fysioterapeut på Bolarskog sjukhus neurologiska avdelning. EN stor utmaning att börja jobba med neuro, men en jädrans bra erfarenhet och en utmaning jag ser fram emot! Bring it on.

4 kommentarer:

 1. GRATTIS Linn!!! Vad fint med ett nytt jobb och nya äventyr, värdefull erfarenhet att jobba med neurologi!
  En av mina käraste vänner jobbar på Bolarskog som ergoterapeut, Fanny heter hon. Så jobbar ju också Johannes där nuförtiden, kul :)

  SvaraRadera
 2. Tack! Det känns jätteroligt och spännande! Är glad över att jag har fått möjligheten att jobba inom neurologi, ser fram emot att jobba hårt och lära mig massor. Jag kommer säkerligen träffa Fanny inom kort och Johannes lär jag också springa på i korridorerna - lustigt att vi båda kom från Jakobstad sjukhus till Bolarskogs sjukhus:)

  SvaraRadera
 3. Grattis!
  Är glad för din skull!
  Ganska grym sträcka till jobbet nog utan bil, men som tur är kan det avhjälpas med att jag och Frank åker till Tyskland.

  SvaraRadera
 4. Tack Toscha! Jo, den negativa biten är ju nog att det nästan tar en timme för mig att ta mig till jobbet-en väg även om det bara är knappa 17km. Förhoppningsvis är det ok cykelväg så att jag kan använda sträckan till nåt positivt. Dock så har vi reserverat en bilplats i parkeringsrottan som de bygger under vår nya lägenhet...just in case att du får med dig Frank på en resa ;)

  SvaraRadera