torsdag 1 juli 2010

utmattningssymptom

Jag har tydligen drabbats av nån typ av sommartrötthet. Finns det sånt? kanske det bara är nåt helt annat. Jag vet dock inte riktigt vad. Alldeles äckligt trött är jag iallfall och jag hatar det. Det är ju NU man ska vara pigg om nån gång så man kan njuta av den underbara sommaren. Istället för att njuta har jag idag, efter att ha jobbat, cyklat hem, duschat och ätit sovit bort hela kvällen. Ja. Precis hela kvällen och jag är fortfarande sjukt trött. Eller kanske utmattad? jag orkar nämligen inte ens träna- vilket ju brukar vara en av de bästa saker jag vet. Nu vill jag helst inte göra nånting. Hoppas jag har typ en förkylning i kroppen som fort går över så jag får tillbaka lite ork för dethär går ju inte.

2 kommentarer:

 1. Kanske du borde vila upp dig ordentligt och inte träna de dagar du cyklar till jobbet. Och inte köra dubbelt träningspass så ofta ;). Där tror jag att orsaken till tröttheten och återkommande förkylningar finns. Tänk på din lilla vackra kropp, du har bara en :)
  Tycker om dej Linn och saknar dej
  kram
  y

  SvaraRadera
 2. Tack för omtanken. Min träning har dock lidid de senaste veckorna så har svårt att tro att det skulle bero på överträning..

  SvaraRadera