lördag 4 december 2010

Stoljakt

..på tal om nya lägenheten så funderar jag dagligen på hur vi ska inreda i vårt nya hem. Idag hittade jag en bild på köksstolar jag bara måste få! På denna blogg hittade jag följande bild:Men den stora frågan är alltså hur jag ska få tag på precis sådana stolar..?

5 kommentarer:

 1. Det liknar lite en Myran stol. Googla och se var man kan köpa sådana? Men de har fyra ben och den där verkar ha bara tre?

  SvaraRadera
 2. Jo, det är tydligen precis en Myran stol. Efter lite research så lärde jag mig att den finns med både tre och fyra ben. Kan köpas bla annat fårn Vepsäläinen och kostar ca 350€ styck. Suck. Det sistnämnda betyder alltså att det inte blir nån Myran stol för mig.

  SvaraRadera
 3. Hej Linn ! Stolarna finns också vid kodin ykkönen och de kostar kring 50 per stol.(tror det var nåt sånt) Har kikat in stolarna en längre tid.. dom é så snygga !! :-)

  SvaraRadera
 4. Yey, tack Jenny! jag tror bestämt vi får ta en tur till Kodin ykkönen och se hur de ser ut på nära håll och kanske de får komma hem till oss. Tack för tipset!

  SvaraRadera
 5. Ha! Vi kolla också in dem på vepsäläinen då köpte Livs säng. Kolla Aalto kollektionen, finns massor snyggt. Men allt design kostar ju skjortan.... E den på kodin ykk verkligen äkta?? Underbart få fixa hem! Pusspuss

  SvaraRadera