måndag 3 januari 2011

Happyhappy 2011

Nyårshelgen var minst sagt intensiv. Startade upp direkt efter jobbet på fredagen och firade efter en lång bilresa nyår med fantastiskt sällskap, skumppa, bastu, utomhusjacuzzi och snöänglar. Jag blev även kär- i Toschas kamera. Synd för mig att både födelsedag och jul precis susade förbi. Nu blir det att spara ihop slantar till en motsvarande kamera ett tag framöver.

På bilden testar jag Camillas kamera, fotot är taget med Toschas kamera och lånad från hans blogg.


Jag ska försöka få tag på lite jacuzzibilder. Det var fantastiskt. Så fantastiskt att vi nästan missade tolvslaget.


På lördagen var vi en sväng till Purmo, sen vasa och på söndagen var det bara att sätta sig i bilen igen och åka hem, genom snöovädret i Parkano. Hade hjärtat i halsgropen och trrdde ett tag att vi inte skulle hålla oss på vägen- men det gjorde vi som tur.
Idag har slöheten varit total, produktivitetan på minus. Efter en hel del kämpande lyckades jag dock tvinga mig ut på en länk. Pudeln skulle promt med vilket resulterade i att han skulle bäras några varv eftersom han totalvägrade gå framåt utan lyfte på tassarna och såg lidande ut. Vad lär man sig av detta? ta inte med pudeln på länk i -13 grader.

2 kommentarer:

  1. jo, jacuzzibilder finns nog.
    Tänkte fråga vad jag ska tillämpa för policy med dem, men glömde givetvis.
    Jag tolkar det som att det är ok för publicering.

    SvaraRadera
  2. För min del är det ok med publicering med måttlig censurering förstås. Men om jag inte missminner mig så lär det väl inte finnas så mycket att censurera?

    SvaraRadera