torsdag 24 februari 2011

I väntan på min nya vän del 3

Idag fick jag svar på mitt mail där jag vänligt men bestämt bad företaget skicka mig kameran till det överenskomna priset. Jag slände in iformationen som Samuli sökt fram som stöd för min åsikt att jag har rätt till produkten till det redan betalda priset.
Summa suarum så lönar det sig att stå på sig eftersom företaget meddelade att de skickade iväg kameran idag. Utan att kräva mera betalt.
Jag tror de ville bli av med den jobbiga kunden så fort som möjligt före jag ställer till ytterligare problem.
Jag säger tack och känner mig mäkta nöjd.

8 kommentarer:

 1. JEss! Bra! Det lönar att stå på sig! Dessutom sparar de massor på att hålla kunderna nöjda, det är ganska lätt att sprida rykten om företag som sköter sig dåligt på nätet, ganska många googlar upp nätbutiker och kundernas erfarenheter, tror att de vill undvika det så långt som möjligt.
  Och vet du vad? Imorgon är det fredag! JEE :)

  SvaraRadera
 2. Multitronic sade att de hade råkat få in ett parti av kameran till det pris vi hade betalat för den. Yeah right :P. Nå, huvudsaken är att vi får vår kamera.
  Tack till Samuli som tydligt sammanfattade argumenten till varför vi har rätt till kameran.

  SvaraRadera
 3. you go girl! and david! and samuli! ;)
  du ska ha det så mysigt med din nya vän sen, vårda den ömt! (inga dammsugarslangar i närheten med andra ord!)

  SvaraRadera
 4. Heja Samuli! Bra att nån orkar ta reda på saker och ting. Och bra att ni äntligen får kameran. Har själv varit supernöjd med min 500D så hoppas ni blir nöjda med er 550D!

  SvaraRadera
 5. Jo, det är nog viktigt för företagen att bibehålla ett gott rykte. Det var nog ett bra drag att hålla den besvärliga kunden nöjd genom att komma imot- även om förklaringen var ganska wierd. Jag är nu bara nöjd över att de ändrade sig.
  Jag är nog även rätt så säker på att vi kommer vara nöjda med kameran. Vi kommer nog ha ett långt projekt för att lära oss alla funktioner och finesser :) Processen lär avspegla sig i bloggen.
  Jess för fredag imorgon Mia! Vi kan ju fira den kommande kameran lite på förhand, speciellt då Samuli antagligen hade en betydande del i framgångshistorien.

  SvaraRadera
 6. Hurra och bra att ni stod på er. :-)

  SvaraRadera
 7. Hurra hurra för Linn idag! DUKTIGT!

  SvaraRadera