måndag 7 mars 2011

Detdär med kameraväska

Nu har jag ju som bekant fått min kära kamera. Följande projekt är att hitta en fungerande kameraväska som inte ser ut som stryk. Det är lättare sagt än gjort kan jag säga. Då man ändå har möjlighet att köpa sig en ny väska så ska den väl för sjutton vara lite snygg. Det tycker jag. Dessutom ska den fungera för både mig och David.

Efter måndagens efter-jobb-powernap så hoppade vi på metron till gräsviken.Den ända väskan jag kanske kunde ha tänkt mig att köpa var en brun sak som jag inte visste om den var ful eller rätt ok.
Jag kunde inte bestämma mig gälland vad jag tyckte om väskan så den lämnade i butiken. Jag gick även ett varv via Stockmann som bara hade dyra ful-väskor.

Det jag letar efter är nåt liknande Piels följande väskor:
Dock så vågar jag inte riktigt köpa någon av dem via nätet utan att ha sett dem och prövat kameran i dem.

Jag tror inte om David tycker det är lika kul att vara delägare tillsammans med mig längre...

Edit: Ju mera jag kollar in den sista desto mera förtjust blir jag. här ser ni hur den ser ut innuti. Helt klart tillräkligt rymlig för kamera+ extra objektiv. Det ser dessutom stadig ut och är gjord av äkta läder..

4 kommentarer:

 1. Rekommenderar varmt Epiphanie-bags, hittas på nätet. Men attan va di e omaskulina, :D.

  SvaraRadera
 2. Du/ni kommer i framtiden att traska runt med 1000€ i fickan. Jag skulle nog säga att vadderad och vattentät ska väga tyngre :)
  Men framför allt får det inte stå Olympus på väskan.

  http://www.cyberphoto.fi/info_fi.php?article=0027X679

  SvaraRadera
 3. Hannah, tack för tipset. Jag tror dock att David kräver nåt lite mera maskulint/neutralt, heh.
  Jean, nåjo det blir ju lite fel med olympus på väskan, jag håller med. Den du länkade ser ju vettig ut, men varför så fuuuul??

  SvaraRadera
 4. Sant. De vinner inga designpris. =p

  SvaraRadera