tisdag 29 mars 2011

Han som gör mig vacker.

Det finns två män som får mig att känna mig vacker. Den första är naturligtvis min Fantstiske Frank som får mig känna mig som den vackraste kvinnan på jorden.

Den andra mannen är lite minde uppenbart nämligen min vän Toscha. Orsaken till detta är att han lyckats fånga mig på bild som ingen annan har gjort förut. Jag har inte sett många bilder under min livstid som jag tycker att ha fångat "mig". Toscha har de senaste åren plötsligt lyckats med det jag trodde var omöjligt. Han är så awsome att det smittat av sig lite på mig ;) Här kommer mina favoriter.


Jag tycker även ni ska kolla in Toschas fotoblogg.
Det var för övrigt Toscha som väckte mitt fotointresse till liv igen. Tack!

5 kommentarer:

 1. Nämen Linn.. Vad söt du är!
  Blir ju riktigt rörd av de snälla orden.
  Vet inte vad jag ska säga, annat än att det är ett sant nöje att ha möjlighet att fotografera en så vacker kvinna.

  SvaraRadera
 2. Tack hörni! :) Men somsagt- det är han bakom kameran som har lyckats med det nästintill omöjliga. Jag är mäkta överraskad över vad han åstadkommit. Dessutom FLERA gånger. Så det var mera än bara tur :)

  SvaraRadera
 3. Hej fina Linn!

  Jätte fina bilder! Din vän är säkert en jättebra fotograf men det känns svårt att misslyckas med en bild på dej, snyggo.

  Jag blev jätte glad att du deltog i Miia-Smycken tävlingen på min blogg för en tid sedan. Min syster Miia ordnar nu en tävling/utmaning på sin blogg där man kan vinna ett presentkort hos Miia-Smycken, tänkte att du kanske ville delta i utmaningen?

  Adressen till bloggen; http://miia-smycken.blogspot.com/

  Kram,
  Lina

  SvaraRadera