lördag 26 mars 2011

Inredning

Jag har tillbringat största delen av kvällen med att surfa inspiration till kommande vardagsrummet(/köksvrån). I princip allt kommer att bli nytt i det rummet så nu har vi verkligen chansen att planera ett enhetligt och igenomtänkt rum. Jag hade tänkt sätta upp lite inspis bilder här men jag har faktiskt inget att visa! jag vet plötsligt inte alls vad jag vill ha trots att jag hittills trott mig ha en ganska klar uppfattning om hurudana möbler vi ska införskaffa.
Det som är klar är att vi behöver ett bord. Gärna ett litet med möjlighet att dra ut då vi har middagsgäster. En soffa och en snygg fåtölj samt nån typ av hylla. Antagligen skulle vi behöva nåt typ av vitrinskåp eftersom skåputrymmet i köket är väldigt begränsat. Men ack och ve-vitrinskåp! vitrinskåp är inte alls min grej så det lär bli en utmaning...

Jag surfar vidare i hopp om att det blir lite bildrapportering inom kort.

2 kommentarer:

 1. Tips angående vitrinskåp. Man behöver ju inte ha typiska vitsinskåp av mommostil med två glasdörrar, du vet. Om jag lite förstår er stil, kunde dessa vara alternativ:

  - att bygga upp en lämplig helhet på en vägg av olika "klossar" i Bestå-serien, t.ex.: http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/S29843156

  - eller en lite häftigare variant (snyggast som svart):
  http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/00103791

  SvaraRadera
 2. Det är sant, det finns många olika typer av vitrinskåp. Jag har nu hittat några som böjar kännas som nåt jag gärna skulle ha i vårt kommande hem..

  SvaraRadera