söndag 8 maj 2011

blekfis

Ånej. Jag insåg precis att jag såg ut som en svettig blekfis hela gårkvällen (och med tjocka armar dessutom! wtf? jag som tränat mina armar hårt som bara va´ länge nu. Ingen lön för den mödan.). Vilken tur att jag fastnat på myket få bilder.
Somsagt, jag ska nog vara bakom kameran. Om det inte är Toscha som fotar förstås.

EDIT:
Så att ni ska förstå vad jag pratar om så måste jag väl bjuda lite på migsjälv. Gå och kolla in bilden i detta blogginlägg.
Jag ser rent ut sagt förjävlig ut. Blek, svettig och tjock. Till och med Frank höll med mig och skrattade åt denna inte-alls-förskönande bild av mig.
Jag var tvungen att omedelbart göra några akuta push-ups utöver mina dagliga sådana (JAA jag sa ju det, jag tränar mina armar varje dag) samtidigt skrattade jag hysteriskt över den hemska synen jag precis skådat.

Till min stora lycka märkte jag precis att Jenny precis publicerat en aningen mera normal bild av mig.
Efter dess ytligheter tror jag att det är dags att tacka för mig för denna dag. Tack och hej hälsingar, tjockasvettblekLinn


'

4 kommentarer:

 1. Nä men nä, du ser alldeles bra ut på den bilden!

  Fast fattar vad du menar, armar ser sällan bra ut på bild. Speciellt om man har axeln vänd mot kameran, då är ju armen närmare och ser enorm ut.

  Jag brukar ta det säkra före det osäkra och ha långa ärmar på bloggträffar, ytligt jag vet!

  SvaraRadera
 2. Men snälla Linn, var inte så självkritisk! Tycker inte du såg ett dyft "hemsk" ut på nån bild överhuvudtaget. Och så mycket som du bloggar om ditt tränande så kan du vara säker på att du inte har nåt extra att träna bort här eller där. Dåliga kameravinklar och belysning råkar nog alla fotografer såväl som fotograferade ut för i nåt skede. Koncentrera dig alltså på det positiva och njut av din workout i stället för att stressa (har gjort precis tvärtemot själv)! För övrigt tack för att du delar med dig av din vardag :)

  SvaraRadera
 3. Man ska nog ta mig med en liten nypa salt ;)
  Även om jag verkligen, på riktigt, tyckte att jag såg förskräcklig ut på bilden så har jag nog såpass mycket självdistans att jag kan skratta åt mig själv och inse att ingenting står och faller på en fulbild på nätet. Man ska inte ta sigsjäv på för stort allvar.

  SvaraRadera
 4. Gullunge-du är fiin! Så det så!

  SvaraRadera