onsdag 11 maj 2011

Dagens bästa

Dagens höjdpunkt var definitivt 1h 20min ashtanga yoga.
Alla som har möjlighet borde verkligen pröva på Fatima Witicks yoga, pilates eller dans. Hon är grym! Jag kan lova att det blir en träningsupplevelse som ingen tidigare. Hon har lärt mig att fokusera mera på kvalitet. Jag har alltid trott att jag varit noggrann gällande teknik gällande all träning, men Fatima tar det till en helt ny nivå.
Dessutom har hon fått mig att inse, riktigt på riktigt, att jag måste ta vara på min kropp var lyhörd; krävande men samtidigt snäll. Vi ska ju leva tillsammans resten av livet, min kropp och jag. Därför försöker jag numera att träna på ett sätt som kommer att gynna mig på längre sikt, som stärker kroppen och hjälper mig att gå upprätt även då jag är en gammal gumma.

2 kommentarer:

  1. Jag blir nog så sugen att testa på hennes timmar, så mycket som du har pratat om henne!

    SvaraRadera
  2. Ja, testa! I sommar kommer hon undervisa Hatha yoga (+ dans) i Happy Soul http://www.happysoul.fi/ i Hagnäs som jag själv tänkte gå på- kom med och pröva nån gång! :) På hösten börjar igen astanga och pilates kurser. På Fatimas egna sida hittar du bra info om vad hon undervisar var och när.

    SvaraRadera