tisdag 21 juni 2011

Det tar sig


Efter fyra veckor av väntan är den äntigen här...Vår soffa! Frank är precis så nöjd som han ser ut att vara.


Dessutom har vi nu även köksbord och stolar! inte en dag för tidigt. Nu är vi redo för gäster! vi lovar att ni inte behöver sitta på golvet som ni brukar vara tvugna att göra hos oss. (Om ni inte kommer på ett schack flera än 15pers på en gång vill säga)


Ännu saknas lampor och tavlor..men det kommer inom tid.

8 kommentarer:

 1. Åh vad det ser fint ut!! :)

  SvaraRadera
 2. Oj va fint ni har det. Varifrån är soffan? Skulle så gärna byta ut vår. Och Frank ser ju sannerligen nöjd ut med er :)

  SvaraRadera
 3. Ja ni ha då satsa! ;) Men faktiskt är det jättesnyggt och stiligt och bordet är ju helt underbart!

  -Kusin A

  SvaraRadera
 4. Så bra o det ser verkligen fint ut!

  SvaraRadera
 5. Ja, så här långt är jag nöjd själv. Jag gillar enkel ren stil. Soffan hittade vi, efter en hel del spring, från Masku. Vi visste genast att det var denhär vi skulle ha. Bordet hittade vi redan för flera månader sedan men väntade på att köpa till efter flytten och då såldes det typiskt nog inte mera. Efter en hel del letande hittade vi detta på Huuto :) Somsagt, nästa projekt blir lampor, tavlor (kanske förstorade fotografier?) samt en enorm grönväxt + några små.

  SvaraRadera
 6. ...de ideala köksstolarna hade varit någon av Arne Jacobsens modeller (myran eller 7 chair) men dryga 350€/stol kändes lite väl saftigt så det fick bli ett billigare alternativ som ändå fångar lite av samma känsla.

  SvaraRadera
 7. Oj så snyggt det blev - soffan passar utmärkt! Tack annars för saft och bulle ikväll, det var trevligt att träffas, som alltid! :) Hade gott. Kram!

  SvaraRadera