lördag 20 augusti 2011

dendär som knakar

Jag som ju funderade på att inte lägga upp några bilder alls på magen bombaderar nu er med gravid-mag bilder. Nu är det bara såhär att jag är alldeles ifrån mig av förvåning över hur mycket som har hänt den senaste veckan! Nån verkar ha växtspurt så det förslår. Och växtspurten lär från dessa veckor sparka igång riktigt ordentligt. Jag är lite nervös över hur detta riktigt ska sluta för ännu är det nästan exakt 5 månader kvar till beräknad ankomst. Inleder med andra ord vecka 19 från och med idag.4 kommentarer:

 1. Du har en super-fin mage Linn och d e bara att kom överens med den :)!
  Mera magbilder åt dina nyfikna läsare. /Jonna

  SvaraRadera
 2. Din mage e inte stor (trots att den känns så för dig). Det är onödigt att använda för mycket energi på att fundera över är magen stor/blir den för stor osv. Den blir just passlig för din baby, håll det i tankarna.
  /mmamma för två

  SvaraRadera
 3. Sant, ännu är den inte så stor utan jag menade egentligen mest att den har vuxit fort den senaste dryga veckan och jag är förundrad (ännu en gång) över allt som händer med och i kroppen. Det är fortfarande lite svårt ibland att fatta att det bor en liten knodd där inne. Vi har nog blivit helt okej goda vänner jag och magen, annars skulle det nog inte bli några bilder :)

  SvaraRadera
 4. Jättefin är den. Å större blir den säkert bara. Spännande och roligt :)

  SvaraRadera