onsdag 3 augusti 2011

..forts på förbuden

Jaha, då läste jag precis att man inte ska äta gös överhuvudtaget som gravid. Detta har helt och hållet gått mig förbi. Gissa om jag inte gick till strampen och åt gös till lunch idag.

2 kommentarer:

 1. Det är nog inte farligt om du ätit gös ett par ggr under graviditeten. Så skippa oroandet övet det :)

  Det där med att färga håret. Jag färgade 2 ggr under min förra grav. Men skulle inte göra det igen. Då tänkte jag inte så mycket på det. Men nu vet jag hur mycket kemikalier det finns i hårfärg och att det verkligen tas upp av hårbottnet och huden. Men alla måste göra det som känns bäst för sig.

  y

  SvaraRadera
 2. Nä, nå jag oroar mig inte så fasligt över en portion gös, men det kändes så tokigt att jag inte ens tänkte tanken att jag kanske inte borde ha ätit det utan tänkte snarare att "vad bra att jag får i mig lite mera fisk". Nu lär jag ju komma ihåg att inte äta gös framöver iallafall.
  Jag kom på att det ju också finns frissor som inte använder kemikalier utan bara natur-produkter. Jag ska ta reda på lite mera om det och färgar kanske med nån skonsam färg.

  Det är nog så att man måste fundera och känna efter vad som känns bra för en själv och inte lyssna för mycket på hur andra gör/inte gör. Det finns så många olika åsikter. Jag försöker helt enkelt att göra såna val som ger mig minst oro. Men helt enkelt är det inte alla gånger.
  Kram!

  SvaraRadera