onsdag 10 augusti 2011

Vagndjungeln

Vi satt och kollade igenom ekonomin under kvällskvisten, betalade räkningar och konstaterade att hösten kommer innebära spartider. Inte minst eftersom vi nog får räkna med en del utgifter mot årsskiftet. Jag har hittills inte funderat så mycket på vilka prylar och grejer en liten människa behöver men en av de större utgifterna lär väl bli vagnen. Så, för intressets och nyfikenheten skull surfade jag runt lite för att ta reda på vilka märken och modeller som kunde vara aktuella. Samt pris förstås. Och du milde tid vilken djungel! man vet ju inte i vilken ända man ska börja. Efter att ha läst några test och kollat upp några vagnar bestämde jag för att låta saken vila några månader till. Men då lär jag behöva hjälp och råd så ni kan börja ladda upp med era bästa tips redan nu.

Vem vet, har man tur så vill plötsligt nån bekant eller bekants bekant bli av med sin använda vagn för en billigare penning.

4 kommentarer:

 1. http://www.huuto.net/osasto/lastentarvikkeet/lastenvaunut--rattaat-ja--istuimet/388

  SvaraRadera
 2. Vilken överraskning! du var nog en av de sista jag hade tänkt mig skulle kommentera detta inlägg. Tack för omtanken och engagemanget! så glad jag blev :) Huuto satt jag faktiskt och kollade in lite smått igår, sådär för att pejla in läget.

  SvaraRadera
 3. Jag är ju inte precis barnkär, men det betyder inte att jag inte vill hjälpa där jag kan :)
  Och att hitta saker på internet är något jag kan.

  Det finns massor av personer på Huuto som -enbart- köper och säljer barnkläder/stuff.

  SvaraRadera
 4. Min kollega åkte precis på mammaledigt, så vi har diskuterat vagnar en del. Det verkar löna sig att kolla på tillverkarens hemsida (tyskland) istället för att gå till en butik här i Finland. Prisskillnaden sägs vara märkbar.

  SvaraRadera